Wie is Roy?

In 1990 ben ik geboren in Enschede en ben opgegroeid in Haaksbergen. Hier heb ik mijn basisschool en HAVO doorlopen. Na een paar keer de verkeerde studie te kiezen (Technische Natuurkunde en Technische Informatica) ben ik naar Amersfoort vertrokken om Muziektherapie te gaan studeren. De studie waarin ik me kon ontplooien tot datgene wat ik graag wilde doen. Een dynamisch persoon die mensen wil helpen, op welke manier dan ook. Rondom de studie heb ik daarom me gespecialiseerd in coaching en begeleiding.

Tijdens mijn afstuderen kreeg ik mijn eerste opdracht aangeboden als individueel begeleider bij een blinde jongeman van 30 met een complex meervoudige handicap. Het werken met deze man geeft me dagelijks nog steeds veel plezier. De huiselijke situatie waarin we werken is erg prettig en door zijn spraak- en gedragsproblemen is het altijd een leuke uitdaging. Na niet al te lange tijd kreeg ik nieuwe aanvragen om te werken bij mensen. De problematieken en hulpvragen zijn erg divers. Zo heb ik veel ervaring opgebouwd met mensen met een autisme spectrum stoornis, ADHD en persoonlijkheidsstoornissen. Vaak gaat het hierbij om individuele begeleiding, coaching, muzikale begeleiding, muzieklessen en muziektherapie.

Ik beleef elke dag veel plezier in mijn werk. Geen enkele dag gaat voorbij dat ik niet tevreden naar mijn cliënt ga. Iedereen verdient een dag waar ze naar uit kijken of achteraf tevreden naar terug kijken. Een dag waarbij je nieuwe dingen leert en je verder ontwikkeld. Een dag waardoor je zelfstandiger wordt en trots kan zijn op jezelf. Een nieuwe stap in een nieuwe toekomst.

Sinds september 2015 ben ik de pre-master Pedagogische Wetenschappen gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Deze uitdaging heb ik aangenomen om mij meer te verdiepen in de verschillende problematieken waarmee cliënten van mij te maken krijgen. In 2018 hoop ik deze studie af te ronden als Orthopedagoog zijnde. Ondertussen ben ik ook weer terugverhuisd naar het oosten(Eibergen) omdat ik het me daar altijd erg thuis heb gevoeld en sindsdien worden mijn werkzaamheden ook in deze regio uitgevoerd.

royopmaat

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.