Referenties

Roy is maatje van Tijs, mijn zoon van 30 jaar. Tijs heeft een dagprogramma met Roy. Ze gaan op stap, maken muziek, eten samen en klooien wat bij de afwas.
Tijs is blind en spreekt niet. Het vraagt grote interesse van een maatje om met Tijs te communiceren. Die interesse en de vaardigheid om met Tijs de dag door te brengen heeft Roy. Ik ben buitengewoon gelukkig dat mijn zoon met Roy een volwaardig leven leidt.

Ik beveel hem van harte aan, niet om hem kwijt te raken, maar in deze branche is het goed om met meer mensen te werken.

Roy begeleidt onze dochter en dat doet hij heel zorgvuldig en respectvol. Wij zijn blij met zijn steun en betrokkenheid. Wij kunnen hem dus van harte aanbevelen.

Ik ken Roy als medestudent voor de opleiding naar Vaktherapeut. Tijdens deze studie heb ik Roy leren kennen als een persoon waarmee je goed kan samenwerken. Hij zet zich 100% in voor taken die bij hem liggen. Onder deze studie nam hij deel aan de opleidingscommissie. Hierdoor kon je altijd bij hem terecht voor vragen. Wanneer hij iets niet wist zocht hij het voor je uit of verwees hij je door naar de juiste persoon.
Onder en na de studie heb ik genoten van zijn muzikale bijdrage.
Ik kan Roy dan ook van harte aanbevelen als therapeut, begeleider, coach of maatje!

Sedert enige maanden begeleidt Roy onze zoon op meerdere disciplines. We ervaren Roy als een deskundige in de begeleiding van jongeren met Autisme. Uitermate tevreden zijn….komt voort uit de houding van en naar onze zoon. We mogen en kunnen Roy aanbevelen voor alle lezers van deze aanbeveling die op zoek zijn naar een vriendelijke adequate begeleider met een schat aan ervaring.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.