Muziekles

Roy op Maat geeft sinds 2014 basis muzieklessen aan kinderen van 7 tot ongeveer 14 jaar. Deze les wordt individueel en in groepjes van maximaal 4 gegeven en kinderen hier veel van leren en plezier aan beleven. Er wordt les gegeven met keyboard en gitaar volgens een vaste, erkende methode. Elke les wordt er gewerkt in een lesboek en aan de hand daarvan worden thuiswerk opdrachten meegegeven.

Roy op Maat stelt een aantal doelen aan de muziekles:
– Er wordt goede individuele aandacht gegeven aan het kind zodat deze zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen.
– Er is extra aandacht voor aparte vragen van ouders, zoals aparte opdrachten, huiswerkopdrachten en eventuele concentratie/leermoeilijkheden.
– Muziek worden voornamelijk geleerd aan de hand van liedjes uit het lesboek. Daarnaast is er aandacht voor alles wat het instrument en muziek te maken kan hebben. Zoals het leren van notenschrift, het herkennen van noten, het schrijven van eigen liedjes en het onderhouden van het instrument.
– En vooral is er veel aandacht voor plezier in de muziek zodat er een fijne leersfeer is en een goede educatieve bodem voor verdere ontwikkeling in de muziek.

Muzieklessen kunnen aan zowel aan huis en op locatie worden gegeven. Er zal thuis een muziekinstrument aanwezig moeten zijn om op te kunnen oefenen. (Advies over aan te schaffen instrument kan worden gegeven, daarbij zal ook aan budget worden gedacht.) Het lesboek kost €21,- wordt ook zelf aangeschaft of met een korting van 5% bij Roy op Maat. Gebruikelijk is om wekelijks lessen te nemen, het is ook mogelijk om dit om de week te doen. Deze lessen zijn ook prima geschikt voor jongeren/volwassenen met een lichte beperking vanwege mijn kennis en ervaringen met verschillende doelgroepen.

Ik geef keyboard- en gitaarles aan huis voor beginners via erkende methodieken. Tarieven zijn hieronder uitgewerkt:
1 persoon – 30 minuten -> €15,-
2 personen – 30 minuten -> €12,50 per persoon
2 personen – 45 minuten -> €15,- per persoon
3 personen – 45 minuten -> €10,- per persoon
4 personen – 60 minuten -> €10,- per persoon

Voor klanten die verder dan 10km van Eibergen wonen worden reiskosten van €5,- gerekend. Dit is per les, niet per persoon.

Wanneer u gebruik wil maken van mijn diensten kunt u het beste contact met me opnemen via de contact pagina.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.